Hos LoveAfterLove har vi 15 års erfaring med ædelmetaller og diamanter

Udover et indgående kendskab til råmaterialerne har vores fagspecialister et helt unikt øje for håndværksmæssig kunnen. Det er nemlig vores passion at udvælge eksklusive smykker og ure, der ikke kun er lavet af de bedste materialer, men som også er af høj kunstnerisk og håndværksmæssig kvalitet.

Hos LoveAfterLove tror vi på, at de smykker vi bærer, sætter deres præg på vores humør, og at et særligt smukt ur eller smykke får os til at ranke ryggen, gøre os ekstra umage og sætter et lidt bredere smil på vores læber, selv når livets skyer samler sig over vores hoveder.

LoveafterLove er eksklusivt tilbehør til stærke kvinder og mænd, der har modet til at vise hvem de er med deres valg af smykker og ure.

Love After Love er original ur- og smykkekunst i rene, ædle materialer og et eksklusivt design

Ethvert smykke og ur er nøje udvalgt af vores team af fagspecialister; RD og GIA certificerede diamant-graderer og urspecialister, der alle lever og ånder for diamanter og -metaller, samt den fineste urmekanik.

Når du køber et smykke eller et ur hos LoveAfterLove kan du være sikker på at det har været igennem en række af kyndige hænder og at det lever op til vores krav om standard, der baserer sig på grundlæggende forventninger om materialeægthed og -kvalitet, udførelse, design og originalitet.

Som kunde hos LoveAfterLove får du bevis på vores gennemgang i form af et certifikat, der beskriver relevante fakta om dit smykke, så du kan føle dig tryg ved dit køb og ved præcis hvad du har fået.

Love After Love er eksklusiv elegance til dig, der ønsker noget særligt ud af livet

Når du køber et smykke hos LoveAfterLove føjer du ikke kun et stykke stilfuldt tilbehør til din garderobe, du investerer også i et lille stykke kunst, der kan følge dig hele livet og bliver smukkere med årene.

Når vi udvælger ure og smykker kigger vi efter et unikt design udført med den højeste håndværksmæssige kunnen i rene, ædle materialer, så du ikke kun får et smykke, men et lille kunstværk det inspirerer dig til også at sætte de højeste standarder for din dag.

Det er vores mission at formidle skønhed, æstetik og mesterfuldt håndværk og derfor er LoveAfterLove synonymt med smykkekunst af uovertruffen kvalitet.

Drømmer du om det bedste til dig selv og dem du holder af?